?

Log in

No account? Create an account
charlie, computer cat

January 2018

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Tags

Powered by LiveJournal.com
webdesigner - chez geek

Expressive for Scrapbook

OK, the Expressive for Scrapbook layer is now in a state where is is useable, I believe. Under the cut is instructions on how to use it. Any and all comments, requests for features, bug reports or, well, anything related to the style, comment here. If LJ wants to nick this for the site, feel free :) You can find the layer code at http://pics.livejournal.com/manage/styles/advanced/layerbrowse?id=66432. S2 people, do you think this would be suitable for general S2 communities as there don't seem to be any Scrapbook specific ones?

  1. Go to http://pics.livejournal.com/manage/styles/advanced/ and, in the Create Style text box, enter a name and click Create
  2. On the resulting page, ignore the box for Language. In the box for Layout, select [other]. In the text box which should now appear, enter 66432. Click save changes.
  3. Now go to http://pics.livejournal.com/manage/styles/. You should see your newly created style. Click on the Edit link
  4. On this page, DO NOT touch anything in the style settings bit, even though you'll see the wrong layer name here. It's a bug. As long as you don't save style settings you'll be fine. Instead, click the Customize (or Edit if you already have customizations) button in the Customize section
  5. You're now in the customization wizard. Customize to your hearts content, including choosing your theme (much easier for me to do that this way rather than in theme layers).
  6. To actually use the thing on your Scrapbook, go to http://pics.livejournal.com/manage/styles/ and click the radio button next to the name of the style you created


Using this method, you should get any updates I make to the layer automatically, which'll be nice :)
Tags:

Comments

When trying to get my links to appear in the links box:

if I have a comma in my link title- [a]link title, with comma[/a] all -of the links are one giant link, all html is visible, and it links to the first link with the comma. Remove commas from all link titles, and no links disply, with or without LI code.
What you're supposed to enter into the Links box is like this:

link title, link URL, link title, link URL

so it's true that link titles with comma's wouldn't work because it's using that as a separator. I'll have a think and see if I can make that work any way. It should work OK without commas though - can you paste what you've got in the box into a comment and I'll check it out.

PS sorry for the double email - accidentally posted anonymously!
No problem, and thanks for the fix! It posts properly now.. much appreciated!!!!